Япония и Китай отвориха гореща линия в петък между министерствата на

...
Япония и Китай отвориха гореща линия в петък между министерствата на
Коментари Харесай

Япония и Китай създадоха гореща линия между военните си министерства

Япония и Китай отвориха  " гореща линия " в петък сред министерствата на защитата, заяви японското министерство на защитата.

Линията за директна връзка беше основана на 31 март, оборудването беше сложено от японската и китайската страна и към този момент стартира работа. „ Механизмът за морска и въздушна връзка сред министерствата на защитата на Япония и Китай, който включва „ гореща линия “, е ориентиран към създаване на доверие сред ведомствата, както и попречване на непредвидени условия “, споделиха управляващите в  Токио.

Междувременно предния ден стратегически бомбардировачи на Военновъздушни сили на Съединени американски щати и японски изтребители организираха взаимни учения във въздушното пространство, над региони в Японско и Източнокитайско море. В учението участваха два стратегически бомбардировача B-52 на американските военновъздушни сили, 12 изтребителя F-15 и 4 изтребителя F-2 на японските въздушни сили за самозащита. Американските бомбардировачи за присъединяване в ученията направиха междуконтинентален полет от военновъздушна база в Луизиана. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР